Kathøj Svallerup skole

En skole i
KALUNDBORG KOMMUNE

Velkommen til Kathøj Svallerup skole - specialskolen med dagbehandling, der er en skoleform for elever, som ikke kan rummes i folkeskolen.

VI MØDER DIG, SOM DU ER ​

Specialskoler med dagbehandling følger de almindelige bestemmelser i Folkeskoleloven ift. hvor mange timer eleverne skal være i skole, hvad de skal undervises i m.m. Der bliver dog taget individuelle hensyn og kan søges forskellige dispensationer for elever i dagbehandlingstilbud.

​Et dagbehandlingstilbud er en blanding af skole og behandling. Det vil sige, eleverne bliver undervist i dansk, matematik, engelsk osv. og samtidig er der en behandlingsindsats, som f.eks. kan omfatte at få nye strategier til at håndtere følelse af afmagt, til at leve med en evt. diagnose eller til at indgå i sociale fællesskaber sammen med andre elever. På Kathøj Svallerup skole indgår behandlingen både som en del af undervisningen, i pauserne, i understøttende undervisning og i samtaler ved siden af undervisningen.

Jacob Thorsted den 23-01-2018
    Forældrecafe forår 2018

Vi afholder forældrecafe torsdag d. 22/2 2018 fra 18.30 til 20.30

Fokus for aftenen er at vi i fællesskab ska l dele vores udfordringer og løsninger på temaer, der kan fylde meget i en familie på godt og ondt.
    Vi vil denne aften sætte forskellige teamer i spil blandt andet  - at skabe fællesskab i familien - søvn og sengetider - brugen af teknologi.

Vi afholder aftenen på afdeling Kathøj og hvis der er forældre, der gerne vil se afdelingen kan I komme kl. 18.00 og få en lille rundtur. Dette kan i markere på tilmeldings sedlen der kommer i uge 6.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

I maj måned afholder vi forældrecafe aften d. 24/ 5 og her har vi inviteret ADHD og Autisme konsulent Anna Hjorth. Temaet for aftenen vil være "Hvordan man som forældre til en barn med en diagnose tager hensyn til de andre søskende"

Anna Hjorth
    "Søskende til børn med særlige behov er noget som optager mig meget. Jeg ved at mange forældre kan være nervøse for ikke at give søskende nok opmærksomhed – og vigtigst af alt den rette opmærksomhed"